La Școala Gimnazială Ion Creangă din Cluj-Napoca, vineri 5 Iunie 2020, pentru elevii claselor a VIII-a sună ultimul clopoțel din viața lor de elevi de gimnaziu, însă nu ca în alți ani.

Ceremonie de absolvire altfel la Școala Gimnazială Ion Creangă din Cluj-Napoca

Festivitatea de absolvire tradițională, cu tot ceea ce implica un astfel de moment unic a fost înlocuită de o emoționantă festivitate organizată pe platforma zoom, un filmuleț realizat de către profesorii diriginți împreaună cu directorii școlii, pentru Promoția 2020, precum și de premierea șefelor de promoție acasă la ele.

Este important să vrei să oferi momente minunate acestor absolvenți merituoși. Să fii profesor înseamnă înainte de toate să fii empatic, să te dăruiești prin emoții și amintiri, să-ți pese de sufletele elevilor tăi. De aceea am ales să dedicăm această zi celor 90 de absolvenți ai Școlii Gimnaziale „Ion Creangă”, cei mai frumoși, cei mai talentați și cei mai puternici. Promoției 2020. O promoție cu adevărat altfel, o promoție care a învățat lecția existenței responsabile înainte de toate celelalte. Nici o pandemie nu trebuie să răpească acestor copii bucuria absolvirii școlii generale a declarat Camelia Sîncrăian Pop, Director Școala Gimnazială Ion Creangă.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *