Anul 2020 este unul special, dar organizatorii UNTOLD pregătesc mai multe momente deosebite pentru următoarea perioadă, chiar dacă nu ne vom putea revedea fizic la festival. Fanii festivalului UNTOLD sunt personajele principale în povestea magică care se scrie deja de cinci ani.

Cele mai memorabile momente de-a lungul celor cinci ediții salvate în telefonul fiecăruia vor face parte din after movie-ul UNTOLD 2020

În acest an, organizatorii își doresc ca o parte din poveste să fie scrisă doar de fani într-un capitol special numit My Untold Story. Acesta este doar unul dintre momentele inedite pregătite de organizatorii festivalului UNTOLD în această vară.

De-a lungul celor cinci ediții, fanii festivalului și artiștii au trăit momente legendare, unice și care, cu siguranța sunt păstrate undeva bine în memoria telefonului. Anul acesta este unul deosebit în care amintirile fanilor vor face parte din aftermovie-ul UNTOLD 2020.

Dacă au urcat pe scenă cu Robbie Williams, Jason Derulo sau Dimitri Vegas and Like Mike sau au reușit un selfie cu unul dintre artiștii preferați, tot ce trebuie să facă fanii festivalului este să trimită amintirea memorabilă pe site-ul UNTOLD. Orice dovadă legendară din ultimii cinci ani găsita prin telefon sau prin social media poate fi premiată și poate ajunge la toți iubitorii festivalului.

În această vară, aminitrile si experiențele unice trăite în ultimii cinci ani în tărâmul magiei, acolo unde s-a simțit de fiecare dată puterea dragostei, pasiunea pentru muzică, unde mereu s-au pierdut în timp și spațiu alături de prietenii adevărați și unde au experimentat emoțiile autentice, de neuitat vor construi povestea din 2020 a festivalului UNTOLD. Asadar, fanii pot trimite momentele de magie de la UNTOLD si pot fii parte din Aftermovie-ul acestui an.

Fanii festivalului sunt asteptati sa trimita amintirile lor până pe 24 iulie 2020.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *