Miercuri, 22 Noiembrie 2017, începând cu ora 19:00, la Centrul de Cultură Urbană Casino din Cluj-Napoca va avea loc evenimentul intitulat Ce nu poți cumpăra cu bani?.

Ce nu poți cumpăra cu bani?

O ediție în care vom vorbi despre valoarea banului și despre ce nu putem cumpăra cu valoarea banului.

Fiecare prezentare va respecta două reguli:

  • dscursul este construit în jurul unei experienţe personale (informaţia livrată este testată pe propria piele de vorbitor, nu doar citată din surse externe);
  • mesajul discursului este direcţionat spre public (informaţia livrată le va fi de folos oamenilor din sală pentru că va conține un mesaj de valoare).

Discursul va fi însoțit de o prezentare cu 20 de imagini care se vor schimba automat la 15 de secunde, generând astfel un discurs de cinci minute.

Invitatul special, Horea Straut, va avea la dispoziție 10 minute (20 de slide-uri care se schimbă la 30 de secunde), el vine pe scena de la 5MS să ne prezinte experiența lui cu valoarea banilor.

Moment artistic prezentat de Darius Cîmpan, un moment de stand up care ne promite multe zâmbete.

Câştigătorul va fi desemnat în urma adunării voturilor publicului (60%) cu punctele obţinute de la juriul format din trei membri ai clubului de public speaking, Toastmasters Cluj (40%).

Structura evenimentului: opt discursuri de 5:00, cinci discursuri improvizate de 2:30, un invitat special cu un discurs de 10:00, un moment artistic, tombolă cu premii și pauze de socializare.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scroll to Top