Marți, 27 Noiembrie 2018, începând cu ora 18:30, la ClujHub va avea loc workshopul intitulat Ce mănâncă Andrei Roșu? susținut de Andrei Roșu.

Ce poți afla participând la întâlnirea de patru ore cu Andrei Roșu? Ce, cât, cum și când să mănânci pentru a avea randament maxim în viața personală și cea profesională. Principalele zece deficiențe care îți pot sabota sănătatea și energia, dar care pot fi evitate cu ușurință. Ce analize ajută să faci și cu ce frecvență? Cele mai simpatice 10 mituri despre hrana sănătoasă. Cum te îngrași sau slăbești (repede și sănătos). Planuri de avarie pentru pofta de dulce. Rețete pe fugă pentru oameni activi. Preparate sănătoase și delicioase care se gătesc în maxim cinci minute. Nutriție specială, pentru evenimente solicitante fizic și mintal. De ce expresiile preferate ale lui Andrei sunt performanța începe cu coșul de cumpărături și mâncarea te mănâncă, hrana te hrănește. Întrebări și răspunsuri.

Andrei Roșu e trecut de 40 de ani, are doi copii și o experiență de peste 15 ani în mediul corporatist.

Este sportiv de anduranță, antreprenor, blogger, scriitor și vorbitor inspirațional, organizator de evenimente caritabile, susținător de proiecte sociale, donator benevol de sânge și… multe altele.

În competițiile sportive la care a participat până în prezent a adunat câteva recorduri naționale și mondiale. Primul om din lume care a finalizat circuitul șapte maratoane și șapte ultramaratoane pe cele 7 continente (record înregistrat în Cartea Recordurilor). Câșigător al cupei mondiale de ultra-triatlon, proba de triplu Ironman, vice-campion al probei de cvintuplu Ironman și finisher al unui Deca Ironman – concurs care presupune parcurgerea a 38 de kilometri de înot, 1800 de kilometri de pedalat și 420 de kilometri de alergare. Primul român care a traversat înot Canalul Mânecii, în cadrul celui mai dificil ultra-trialton din lume, care include 140 de kilometri de alergare, 50 de kilometri de înotat și 300 de kilometri de pedalat. Împreună cu echipa sa, a stabilit un nou record mondial, pentru cea mai rapidă traversare a Mării Negre într-o ambarcațiune cu vâsle. Și aceasta a fost doar o parte din antrenamentul pentru traversarea Oceanului Atlantic, în cadrul celei mai dure competiții de vâslit din lume – Atlantic Challenge. Toate aceste rezultate au fost înregistrate extrem de repede, Andrei începând să se antreneze abia în 2010, din dorința de a deveni un model pentru copiii săi, iar primele lecții de înot le-a luat abia la 35 de ani.

De asemenea, Andrei Roșu este cunoscut și pentru implicarea sa socială. Autor al primului eBook caritabil din România. Creator al celui mai de succes blog dedicat sportivilor amatori și fondator al primei platforme de fundraising & running din România, TRANSMARATON, care a reușit să strângă până în prezent donații de peste 1.000.000 de lei. Vegetarianul anului – premiu acordat de Asociația Vegetarienilor din România. Fundraiserul anului la Gala Oameni pentru Oameni. Creator și prezentator al programului online 42kRoșu – de la canapea la maraton, în patru luni, care a ajutat, până în prezent, peste 2.500 de oameni să alerge primul lor maraton și să își schimbe viața. Nu în ultimul rând, Andrei Roșu este endorser în numeroase campanii publicitare sau de CSR ale partenerilor săi (Walmark, Isostar, Renault, Ariston, Banca Transilvania, Kaufland etc.). De curând, Andrei a absolvit un curs de bucătărie vegană și a lansat un brand de produse vegetale care să înlocuiască lactatele și brânzeturile tradiționale. De curând, Andrei a absolvit un curs de bucătărie vegană și a lansat un brand de produse vegetale care să înlocuiască lactatele și brânzeturile tradiționale.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *