Călătorii VIP către Bonțida și kit-uri de festival, oferite de Iulius Mall Cluj participanților la Electric Castle

Mergi la Electric Castle? Iulius Mall Cluj te ajută să călătorești cu stil până la Bonțida și îți oferă kit-ul de festival. Pentru că îți împărtășim pasiunea pentru muzică și shopping, dăm startul distracției chiar din stația de autobuz de la Iulius Mall și o continuăm până în mijlocul petrecerii, la Electric Castle.

Călătorii VIP către Bonțida și kit-uri de festival, oferite de Iulius Mall Cluj participanților la Electric Castle

A început Electric Castle, iar dacă te numeri printre petrecăreți, Iulius Mall Cluj te surprinde cu cele mai cool experiențe. Ești pus pe distracție și te îndrepți către Electric Castle? Ai toate șansele să ai parte de tratamentul VIP oferit de Iulius Mall Cluj.

Ți-am stârnit curiozitatea? Este cât se poate de simplu să fii cool, în drum spre festival. În perioada 18-22 Iulie 2018, zilnic, între orele 16:00 – 20:00, Iulius Mall organizează cinci curse rapide de la mall la festival, cu o mașina London Cab, veselă și pregătită pentru cei mai înfocați iubitori de muzică. Tot ce trebuie să faci este să cumperi în valoare de minimum 50 de lei din magazinele brandurilor prezente în îndrăgita destinație de shopping, să porți brățara Electric Castle 2018 și să vii în stația din fața Iulius Mall. Dacă întrunești cele trei condiții, vei primi un talon răzuibil, care ascunde șansa de a scăpa de rândul la autobuz și de a călători in style cu mașina, până la Bonțida.

Fiecare cursă va duce câte cinci festivalieri norocoși către centrul petrecerii, cu șofer particular și pe ritmurile artiștilor prezenți la Electric Castle. În plus, vor primi kit-uri pentru maximum de distracție: un rucsac, un tricou, o pereche de ochelari de soare și altele. Mai mult, petrecăreții beneficiază de vouchere de discount la magazinul Buzz din Iulius Mall și vor avea șanse suplimentare să câștige o pereche de sneakers de festival.

Iulius Mall le oferă celor care nu au loc în mașină băuturi care să îi încarce cu energie pentru sesiunile prelungite de dans, iar warm-up-ul este asigurat de live sessions susținute de un DJ, chiar în stația de autobuz, zilnic, între orele 16:00 și 22:00.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scroll to Top