Ediția cu numărul 21 BUZZCamp, BUZZChange, va avea loc în zece dintre cele mai mari orașe din țară: București, Iași, Timișoara, Baia Mare, Cluj-Napoca, Brașov, Sibiu, Alba Iulia, Craiova și Constanța, continuând să îndrume și să inspire tinerii.

În data de 2 Aprilie 2019, în Cluj-Napoca va avea loc o întâlnire cu reprezentanții celor mai cunoscute companii și cu speakeri de top care vor oferi sfaturi inspirate din experiențele lor proprii tinerilor prezenți la eveniment. Participanții vor putea afla tips&tricks din industrii și răspunsuri care să-i ajute la conturarea unui parcurs profesional inedit.

Pe lângă acestea, companiile oferă și oportunități profesionale atât juniorilor aflați la început de carieră, cât și celor care au experiență.

Noutatea și schimbarea care definesc evenimentul BUZZCamp din această primăvară sunt puternic evidențiate prin noul concept introdus, BUZZ Talks, care presupune dezbateri interactive cu angajatorii și cu speakerii prezenți la eveniment.

O parte dintre companiile care adoptă schimbarea în ediția aceasta sunt: Telus International, Generali, Carrefour, Preh, Accenture, Firecredit, SCC, Conduent, ECDL, Almaviva, ENGIE. Astfel, vor exista oportunități profesionale pentru participanți în domenii precum: BPO, IT Hardware, asigurări, finance & banking și nu numai.

Workshopurile vor avea loc în continuarea sesiunii de dezbatere, fiind susținute de companiile prezente la eveniment. Accesul participanților va fi permis începând cu ora 10:30, iar dezbaterile vor începe la ora 11:00.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *