Consiliul Județean Cluj aduce la cunoștința participanților la trafic şi a locuitorilor din zonă faptul că pe drumul județean 182F Cuzdrioara – Valea Gârboului – Rugășești a fost finalizată asfaltarea a două sectoare cu o lungime însumată de aproape șase kilometri.

Au fost finalizate lucrările de asfaltare pe drumul judeţean 182F Cuzdrioara – Valea Gârboului – Rugășești

Lucrările de întreținere, în ansamblu, vizează un sector de drum în lungime de aproape zece kilometri, de la kilometrii 0+000 până la kilometrii 9+980, în condițiile în care lucrările de asfaltare au vizat sectoarele cuprinse între kilometrii 0+810 și kilometrii 5+600, respectiv între kilometrii 8+980 și kilometrii 9+980. În ceea ce privește sectoarele de drum cuprinse între kilometrii 0+000 și kilometrii 0+810, respectiv între kilometrii 6+500 și kilometrii 9+980, acestea au fost asfaltate anterior de către Consiliul Județean.

În prealabil, pe toată lungimea tronsonului vizat de lucrările de întreținere au fost executate lucrări constând în refacerea terasamentelor deteriorate, realizarea de șanțuri, frezări, plombări, realizarea de casete în vederea lărgirii căii de rulare, reprofilarea drumului cu cilindrare cu adaos de balast, curățarea șanțurilor și a rigolelor, aducerea la profil a acostamentelor, desfundarea podețelor și așternere de strat de balast stabilizat.

În prezent, lucrările de întreținere continuă pe sectorul cuprins între kilometrii 6+500 și kilometrii 8+980 cu lucrări constând în plombări și tratarea burdușirilor.

Nu în ultimul rând, pentru completa finalizare a lucrărilor vor fi realizate acostamente precum și marcaje și semnalizare rutieră.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *