Au fost finalizate lucrările de asfaltare pe DJ 107R Cluj-Napoca – Făget – Ciurila – DJ 107L

Consiliul Județean Cluj informează participanții la trafic în legătură cu faptul că pe DJ 107R Cluj-Napoca – Făget – Ciurila – DJ 107L au fost finalizate lucrările de asfaltare.

Acestea au constat în refacerea stratului de uzură al carosabilului prin aplicarea unui covor asfaltic nou, fiind vizat un tronson de drum în lungime de 13,05 kilometri, de la kilometrul 8+300 până la kilometrul 21+350.

Este, cu certitudine, o veste extrem de bună pentru numeroși participanți la trafic întrucât vorbim despre un drum extrem de important pentru cetățenii care locuiesc în zona metropolitană Făget – Sălicea – Ciurila, drum care asigură o legătura directă cu municipiul Cluj-Napoca, făcând în același timp și legătura cu drumul județean 107L, către Cheile Turzii, lacurile din comuna Ciurila și alte zone de relaxare preferate de clujeni, a declarat Alin Tișe, președintele Consiliului Județean Cluj.

Anterior asfaltării au fost executate lucrări pregătitoare constând în plombări, burdușiri și alte tipuri de lucrări care țin de refacerea fundației drumului în zonele afectate. Totodată, lucrările de întreținere pe acest drum județean mai prevăd și realizarea de acostamente care, datorită condițiilor meteorologice favorabile, se află în plină desfășurare. De asemenea, pe întregul tronson de drum se vor executa lucrări de cosiri, defrișări și marcaje rutiere.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scroll to Top