Apel deschis pentru voluntari: au început înscrierile în echipa Zilelor Clujului

Echipa Primăriei Municipiului Cluj-Napoca invită persoanele dornice să se implice ca voluntari în organizarea și desfășurarea Zilelor Clujului, să se înscrie online pentru cea de a IX-a ediție, care va avea loc în perioada 27-30 Septembrie 2019.

An de an, timp de patru zile, sărbătoarea orașului aduce o vibrație aparte comunității, reunind mii de clujeni și turiști la peste 100 de evenimente, care se desfășoară în timpul festivalului în 30 de locuri din Cluj-Napoca.

Anul trecut, peste 150 de voluntari grozavi au dat culoare și energie activităților dedicate orașului, pentru ca totul să se desfășoare conform așteptărilor și exigențelor publicului.

Câteva motive pentru care să fii voluntar la cea de-a XI-a ediție a Zilelor Clujului:

  • evenimentul este unul de mare amploare, care aduce împreună zeci de mii de oameni, fiind unul dintre marile festivaluri clujene;
  • noi experiențe pentru fiecare în parte în ceea ce privește organizarea de evenimente;
  • legarea de noi prietenii și conexiuni – în fond și la urma urmei, motto-ul evenimentului este ”Creează legături”.

Condiții pentru înscriere:

  • să ai 18 ani împliniți cu cel puțin o zi înainte de eveniment;
  • să fii o persoană responsabilă, adaptabilă, implicată și descurcăreaţă;
  • disponibilitate în perioada evenimentului.

IMPORTANT! În câmpul Domenii de interes pentru voluntariat trebuie specificat Zilele Clujului.

Înscrierile se pot face până la data de 2 Septembrie 2019, iar formularul este disponibil pe pagina Zilele Clujului de pe Facebook și pe website-ul primăriei.

Formularele sunt disponibile și la Centrul de Informare pentru Cetăţeni al Primăriei Municipiului Cluj-Napoca. De asemenea, acestea pot fi trimise prin email la adresa zileleclujului@primariaclujnapoca.ro sau depuse la Registratura Primăriei.

Fiecare aplicație va fi însoțită de o poză tip buletin (poza portret).

Devenit un eveniment de referință pentru clujeni și turiști, Zilele Clujului este o sărbătoare a întregii comunități. În același timp, 2019 are o însemnătate istorică profundă pentru o parte dintre cele mai importante instituții clujene și, implicit, pentru ceea ce reprezintă municipiul nostru astăzi. Astfel, Zilele Clujului 2019 vor marca, prin temă, evenimente și acțiuni aparte, aniversarea unor instituții clujene care au contribuit activ la dezvoltarea orașului în ultimul secol.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Scroll to Top