Anul acesta, VIVO! Cluj-Napoca aniversează zece ani de la inaugurare.

Aniversare de 10

Cu această ocazie, clujenii sunt așteptați la un mega concert aniversar cu cea mai îndrăgită artistă a momentului, Delia. În plus, magazinele îi vor întâmpina pe clienţi cu oferte speciale, iar în incinta centrului comercial vor avea loc o mulţime de activităţi de entertainment.

În perioada 14-15 Octombrie 2017, clujenii sunt invitaţi să petreacă cei 10 ani de shopping, zece ani de distracţie, zece ani de zâmbete, zece ani de momente speciale alături de cel mai mare centru comercial pe un singur nivel din România.

În data de 14 Octombrie 2017, începând cu ora 19:00, clienții centrului comercial vor dansa şi vor cânta împreună la mega concertul aniversar, alături de cea mai îndrăgită artistă a momentului, Delia.

În deschiderea concertului, pe scenă vor urca cunoscuţii artişti clujeni Arpy & ZipBand, iar seara se va încheia cu unul dintre cele mai spectaculoase focuri de artificii. Concertul aniversar va avea loc în parcarea centrului comercial.

Mai mult, în perioada 14-15 Octombrie 2017, clienții centrului comercial vor fi întâmpinaţi cu numeroase oferte pregătite de magazine cu această ocazie, iar în incinta centrului comercial vor avea loc o mulţime de activităţi de entertainment alături de Famous Art şi Art Bending.

Şi asta nu e tot, în perioada 1-13 Octombrie 2017, pe pagina de Facebook a centrului comercial, va avea loc un concurs, unde participanţii vor putea câştiga unul dintre cele 10 carduri de cumpărături în valoare de 500 de lei fiecare.

Cei mici vor avea parte şi ei de distracţie şi premii. În săptămâna premergătoare weekendului aniversar, copiii de la zece grădiniţe din Cluj-Napoca vor decora zece torturi aniversare şi vor putea câştiga carduri de cumpărături în valoare totală de o mie de euro.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scroll to Top