Angajații Betfair Romania Development au modernizat laboratorul de informatică al liceului pentru deficienți de auz

Elevii Liceului Tehnologic Special pentru Deficienți de Auz din Cluj-Napoca vor avea la dispoziție un laborator de informatică modern, la finalul unui proiect desfășurat de echipa Betfair Romania Development.

Noul laborator a fost inaugurat în data de 13 Aprilie 2018. Începând din luna martie, voluntari din cadrul Betfair au lucrat la vopsirea pereților și a podelei, au cumpărat birouri moderne și scaune de birou, precum și alte accesorii de mobilier. De asemenea, liceul a primit sistem desktop și monitoare care să ofere o experiență de învățare plăcută pentru elevii și să susțină parcursul lor educațional, oferindu-le ocazia să își folosească și dezvolte abilitățile înnăscute.

Fondurile necesare au fost oferite, de asemenea, de angajați. În cadrul unui eveniment intern de strângere de fonduri, organizat în luna decembrie, echipa Betfair a strâns suma de 17.000 de euro. Tot angajații companiei au fost cei care au decis ca primul proiect implementat cu aceste fonduri să fie modernizarea laboratorului de informatică, urmând ca în viitor ei să lucreze și la reamenajarea altor spații din cadrul unității de învățământ.

Am început împreună acest proiect în luna martie 2018 și pe parcursul desfășurării acestuia am aflat că avem toate calitățile necesare pentru a-l duce la bun sfârșit: un designer talentat, ajutor de nădejde din partea echipei de IT, voluntari implicați și multă energie pentru a-i ajuta pe cei care au nevoie. Cea mai mare satisfacție a echipei Betfair Romania Development a fost să vedem încântarea elevilor care au intrat în laborator și au descoperit pentru prima dată noile amenajări, a declarat Bogdan Tomșa, coordonatorul Departamentului de Finanțe și Facilități Betfair, care a condus echipa de voluntari.

De acest proiect vor beneficia aproximativ 220 de elevi ai liceului, începând cu clasele de gimnaziu și până în ultimul an de liceu.

Betfair Romania Development este centrul de excelență în dezvoltare software al PaddyPowerBetfair în România și a ajuns astăzi la peste șapte de angajați în birourile din Cluj-Napoca. Ca partener al autorităților locale și al organizațiilor non-profit, Betfair Romania Development consideră că implicarea activă în comunitate este necesară constant, pe termen lung, și la toate nivelurile, atât în companie cât și în afara acesteia.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scroll to Top