Alfa Software îl numește pe Cristian Gabriel Pavel în funcția de director general

Afla Software, unul dintre furnizorii de sisteme informatice de business cu cea mai dinamică ascensiune pe piața din Transilvania, anunță numirea lui Cristian Gabriel Pavel în funcția de director general. Din această funcție, Pavel va gestiona planurile privind dezvoltarea companiei la nivel național și creșterea acesteia pe termen lung.

Alfa Software îl numește pe Cristian Gabriel Pavel în funcția de director general

Cristian Gabriel Pavel, care preia conducerea operațiunilor Alfa Software, face parte din echipa companiei de peste 25 de ani și a contribuit, de-a lungul acestei perioade, la numeroase proiecte de succes, printre care și dezvoltarea a trei versiuni succesive de tehnologii.

În plus, Pavel a condus echipa care a elaborat, proiectat si implementat cu succes sistemul informatic AsiS (Alfa Software Integrated System), jucând un rol decisiv în succesul sistemului informatic, precum și în implementarea acestuia în rândul numeroșilor clienți.

Pasiunea, dedicarea și perseverența sunt câteva atribute cheie ale activității tuturor membrilor echipei Alfa Software. În noul meu rol, voi perpetua această cultură a valorilor în interiorul companiei și vom lucra în continuare spre dezvoltarea inovațiilor tehnologice care ne-au adus astăzi în acest punct. Sunt încântat să am alături o echipă excepțională de profesioniști, alături de care am încredere că vom continua dezvoltarea Alfa Software într-o companie solidă și de încredere, cu o puternică reputație în piață, a declarat Cristian Gabriel Pavel, director general Alfa Software.

Cristian Gabriel Pavel este absolvent al Facultății de Matematică și Tehnologia Informației din cadrul Universitatății Babeș-Bolyai din Cluj-Napoca, dezvoltându-și pasiunea pentru domeniu încă din copilărie, atunci când a obținut numeroase disctincții în cadrul mai multor competiții olimpice județene și naționale.

Alfa Software este producătorul sistemului integrat ASiS (Alfa Software Integrated System), bazat pe un concept propriu, care functioneaza 100% online, de pe orice dispozitiv mobil (laptop, tableta, telefon cu IOS sau Android). Soluția ASiS ERP este un sistem informatic special proiectat pentru a oferi suport tuturor sectoarelor de business dintr-o companie, prin standardizarea proceselor decizionale sau productive.

Alfa Software este o companie de IT cu capital privat românesc, cu o vechime de peste 20 de ani pe piață. Compania are centrul de dezvoltare în Cluj-Napoca, sediul administrativ în Zalău și distribuție națională prin distribuitori.

Compania este furnizor de soluții ERP simple și practice, aplicații intuitive, ușor de folosit, modulare și customizabile, care cresc randamentul business-ului prin digitalizare. Echipa de programatori care dezvolta și implementeaza sistemul ASiS are experiență de peste 10 ani pe produs.

În prezent, compania are peste 600 de clienți și dezvoltă sisteme ERP pentru 5 verticale majore de business: producție, servicii, utilități, distribuție și retail. Printre principalii clienți ai companiei se numără Unicarm, Cramele Recaș, Endava, Arobs, Ortoprofil, Brantner, Salubris, Agil, Collini Com (Banat Bun), MG Tec, CEMACON, Multicom, Diferit.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scroll to Top