Primăria Municipiului Cluj-Napoca anunță o nouă ediție a campaniei Ai carte, ai parte… de transport public gratuit!, realizată în parteneriat cu Compania de Transport Public (CTP). Astfel, sâmbătă și duminică, 7-8 Octombrie 2017, toți cei care citesc o carte în mijloacele de transport în comun din municipiul Cluj-Napoca beneficiază de călătorie gratuită.

Ai carte, ai parte... de transport public gratuit!

Odată cu începutul anului universitar, la Cluj-Napoca se desfășoară o serie de evenimente sprijinite de municipalitate, care subliniază importanța lecturii, a educației în general, dar și importanța studenților pentru dezvoltarea orașului:

  • Festivalul Internațional de Carte Transilvania – eveniment de anvergură internațională, care se află la a cincea ediție, are loc în perioada 3-8 Octombrie 2017 în Piața Unirii;
  • InClujiune – eveniment organizat de Centrul Cultural Clujean în perioada 5-8 Octombrie 2017 și dedicat studenților de anul I, are loc pe str. Mihail Kogălniceanu, în curtea interioară a Universității Babeș-Bolyai și în campusul Hașdeu;
  • Festivalul Național de Literatură – are loc în perioada 8-10 Octombrie 2017 și reuneşte în fiecare toamnă în inima Transilvaniei reprezentanţi ai celor 20 de filiale ale Uniunii Scriitorilor, transformând Clujul, pentru trei zile, în capitala scrisului românesc.

În acest context, Primăria Muncipiului Cluj-Napoca alături de CTP realizează o acțiune complementară celor trei evenimente, urmărind prin campania Ai carte, ai parte… de transport public gratuit! să încurajeze lectura și totodată, să vină în întâmpinarea noilor cetățeni ai Clujului, studenții.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scroll to Top