Începând cu data de 18 mai 2020, agenția de bilete se redeschide în incinta Operei Naționale Române din Cluj-Napoca, pentru spectatorii care doresc să returneze biletele achiziționate din Agenție, la spectacolele anulate în contextul Stării de urgență impuse de răspândirea Coronavirus. Agenția este poziționată la a doua ușă din partea lateral-stânga a clădirii Operei, conform indicațiilor din imaginea aflată mai jos.

Agentia de bilete a Operei Naționale Române din Cluj-Napoca se redeschide într-o nouă locație

Returnarea biletelor poate fi realizată în intervalul 18 mai – 18 iunie 2020. Programul Agenției este cel obișnuit, de luni-vineri, între orele 11-14 și 15-17.

Spectatorii care doresc să doneze contravaloarea biletelor achiziționate pentru susținerea instituției, o pot face prin lipsa de returnare a biletelor achiziționate. Nereturnarea acestora până la data de 18 iunie 2020 va fi considerată o donație voluntară.

Pentru protejarea propriei sănătăți, precum și a celor din jur, sunteți îndemnați să respectați prevederile oficiale privind purtarea măștilor de protecție și menținerea distanței corespunzătoare de siguranță față de persoanele din preajmă

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *