A XIV-a ediție a Congresului de Stomatologie Transilvania, găzduită de Cluj Arena

Stadionul Cluj Arena continuă procesul de diversificare a activităților pe care le găzduiește.

A XIV-a ediție a Congresului de Stomatologie Transilvania, găzduită de Cluj Arena

Astfel, în perioada 12 – 14 octombrie 2023, sala de conferințe din incinta stadionului emblemă a Clujului și a întregii Transilvanii va găzdui cea de-a XIV – a ediție a Congresului de Stomatologie Transilvania.

Tema evenimentului din acest an este Stomatologia reconstructivă în context contemporan, iar pe parcursul celor trei zile vor fi susținute prelegeri și vor avea loc comunicări științifice interesante și cu aplicabilitate în cabinetele stomatologice.

Alin Tișe, președintele Consiliului Județean Cluj: Așa a fost gândit Cluj Arena, încă de la început, ca o gazdă ideală pentru numeroase activități extrem de diferite. E o investiție care își dovedește zi de zi utilitatea, pentru foarte mulți clujeni. Suntem deschiși spre colaborare și răspundem afirmativ tuturor acelor propuneri și inițiative care au un impact pozitiv asupra comunității. Este o dovadă în plus a faptului că stadionul Cluj Arena, prin intermediul facilităților oferite, reprezintă o opțiune ideală nu doar pentru derularea unora dintre cele mai spectaculoase competiții sportive, ci și pentru desfășurarea diverselor tipuri de evenimente indoor.

Reamintim, în acest context, faptul că sala de conferințe a stadionului Cluj Arena are o capacitate de 220 de locuri, configurația spațiului fiind ideală pentru desfășurarea de evenimente cu un număr mare de participanți: conferințe, training-uri, congrese, seminarii, etc. Sala este dotată cu microfoane fixe și mobile, videoproiector, ecran de proiecție, sistem de sunet performant, etc.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scroll to Top