Absolvenţii de liceu care vor să studieze în limba germană au posibilitatea de a opta pentru unul dintre cele 152 de locuri bugetate și 378 de locuri cu taxă scoase la concurs, în perioada 11 -29 Iulie 2018, de Universitatea Babeș-Bolyai din Cluj-Napoca.

UBB oferă, pentru anul universitar 2018-2019, un număr de nouă specializări în limba germană la nivel licență și alte cinci specializări în aceeași limbă la nivel master, nivel la care candidații pot opta pentru unul dintre cele 65 de locuri scoase la concurs.

De asemenea, Universitatea Babeș-Bolyai pune la dispoziția candidaților care doresc să studieze la una dintre cele 72 de specializări existente în limba maghiară peste o mie de locuri bugetate și peste 1.400 de locuri cu taxă la nivel licență, precum și peste 480 de locuri bugetate la nivel master.

Absolvenţii de liceu, dar și cei care au încheiat deja studiile de licenţă se pot înscrie, începând de miercuri, 11 Iulie 2018, la facultăţile Universităţii Babeş-Bolyai, care le pun la dispoziție peste 8.300 de locuri bugetate și aproximativ 18.000 de locuri cu taxă, atât la nivel licență, cât și la nivel master.

Candidații vor putea alege între cele 244 de programe de licență (învățământ cu frecvență și la distanță), respectiv 222 de programe de master (învățământ cu frecvență sau frecvență redusă).

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scroll to Top