Ioan Aurel Cherecheș, prefectul județului Cluj a participat în data de 20 Martie 2019, la inaugurarea noului sediu al Poliției Municipiului Câmpia Turzii. Cu acest prilej, la sediul poliției a devenit operațional serviciul de eliberare a cazierului judiciar.

Mutarea sediului poliției într-o locație nouă este rezultatul unui protocol de colaborare încheiat la sfârșitul anului trecut între Instituția Prefectului – Județul Cluj, Inspectoratul de Poliție Județean Cluj și Primăria Municipiului Câmpia Turzii, inițiatoarea acestui proiect.

Prefectul Ioan Aurel Cherecheș l-a felicitat pe șeful Poliției municipiului Câmpia Turzii, comisar șef de poliție Dorel Florian Fodorean pentru implicarea întregii echipe pe care o conduce în finalizarea procesului de mutare a sediului poliției, precum și pe primarul municipiului Dorin Lojigan pentru inițiativa și consecvența de care a dat dovadă pentru a pune în practică protocolul asumat.

Noul sediu al poliției din Câmpia Turzii este unul modern, poate unul dintre cele mai moderne din țară. Este în primul rând meritul autorităților publice locale, al consilierilor locali care prin decizia lor au venit în sprijinul locuitorilor municipiului Câmpia-Turzii. Prin mutarea în noul sediu au de câștigat atât cetățenii, cât și angajații instituției, polițiștii care își desfășoară activitatea în cele mai bune condiții. Consider că este un câștig faptul că pentru un eliberarea cazierului judiciar cei care solicit acest document nu mai trebuie să facă deplasarea la Cluj-Napoca. Treptat, ne dorim punerea la dispoziția cetățenilor și a altor operațiuni care privesc eliberarea pașapoartelor sau serviciul de înmatriculări, a declarat prefectul Cherecheș.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scroll to Top