Consiliul Județean Cluj a finalizat, prin intermediul Asociației de Dezvoltare Intercomunitară Eco-Metropolitan Cluj, licitația publică având drept scop delegarea, pentru o perioadă de zece ani, a serviciilor de colectare şi transport al deșeurilor municipale, pe Loturilor 2 și 3. Aceste loturi cuprind municipiile Turda, Câmpia Turzii și Dej precum și 32 de comune situate în proximitatea acestora.

A fost finalizată licitația pentru loturile 2 și 3 care reunesc municipiile Turda, Câmpia-Turzii, Dej și comunele limitrofe

Alin Tișe, președintele forului administrativ județean: Principala veste bună pentru locuitorii din aceste zone este că scade, astfel, semnificativ prețul pe care îl au de achitat în schimbul acestui serviciu. Este un pas extrem de important pe care îl facem în direcția rezolvării pe termen lung a problemei deșeurilor în întreg județul.

În urma derulării procedurii de evaluare a ofertelor depuse pe cele două loturi, au fost declarate câștigătoare propunerile înaintate de S.C. Supercom SA, respectiv 139.563.089,07 lei pentru Lotul 2 și 134.004.396,78 lei pentru Lotul 3.

În ceea ce privește licitația aferentă Lotului 1 – zona Cluj-Napoca și zona Huedin, ofertele tehnice și financiare depuse sunt în etapa de evaluare.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *