A doua rundă de abonamente pentru UNTOLD (2018) se va lansa marți, 28 Noiembrie 2017, ora 14:00.

A doua rundă de abonamente UNTOLD (2018)

Fanii festivalului care nu și-au asigurat încă un loc la unul dintre cele mai bune festivaluri de muzică electronică din Europa au șansa să pună mâna pe unul din cele cinci mii de abonamente care se vor scoate la vânzare în data de 28 Noiembrie 2017. Prețul acestora va fi de 449 de lei plus taxe și doar fanii care s-au înregistrat pe untold.com începând cu luna august a acestui an sunt cei care pot achiziționa abonamentele scoase la vânzare.

Primele 15.000 de abonamente puse în vânzare s-au epuizat în doar câteva minute. Deși inițial organizatorii au anunțat că vor fi disponibile doar zece mii de abonamente, datorită interesului extrem de mare, aceștia au decis să suplimenteze numărul lor, astfel că, în doar câteva minute, 15.000 de abonamente au ajuns la cei mai înfocaţi fani UNTOLD.

Abonamentele la preţul întreg de 650 de lei plus taxe vor fi disponibile doar din februarie 2018.

Tot marți, 28 noiembrie vor fi puse în vânzare şi abonamente VIP la prețul de 1.100 de lei plus taxe.

Fiecare persoană care s-a înregistrat va primi pe mail un link unic, funcţional începând cu data de 28 noiembrie, ora 14:00, prin care va putea achiziţiona maxim patru abonamente. Cei care nu s-au înregistrat pot să mai facă acest lucru pe site-ul festivalului.

Fanii care își achiziționează abonamente pentru festival pot consulta și opțiunile de cazare care vor fi disponibile din luna ianuarie 2018.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *